Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

RiksaLight Oy on tamperelainen sähköalanyritys, jonka missiona on ollut tuottaa asiakkailleen iloa ja valoa. Yritys on perustettu vuonna 1990, mutta sen juuret ulottuvat aina 1980-luvulle ja aikaan, jolloin manserockin kirkkaimmat tähdet kuten Juice, Popeda, Eput, Dave sekä monet muut kylpivät ja kulkivat yrityksemme perustajan Risto ”Riksa” Tammivuoren virittämien valojen alla.  
Miljoonasateen kirjassa (2019) ”alansa eläväksi legendaksi” kutsuttu perustajamme on myös suunnitellut ja toteuttanut monien Suomen tunnetuimpien ravintoloiden sähköt ja valaistuksen, mukaan lukien 3000 m2 käsittävän Flamingo Clubin. Vuosien aikana toimintamme on laajentunut yökerhoista ja ravintoloista myymälöiden,kauppakeskusten sekä teollisuuden sähköistyksiin. Erikoisalana ledvalaistus ja energiansäästö. Ja matka jatkuu……..

 

 

 Turkuun puutarhakadulle avattiin 1991 ensimmäinen modernin                             valoshown lasereineen tarjoava Time-Out yökerho. Vanha                              elokuvateatteri oli korkea tila, jonka kattoon oli asennettu aito                               Mirage 3C vm. 1965. Kuvassa lentokoneen asennusryhmä. Turkuun puutarhakadulle avattiin 1991 ensimmäinen modernin valoshown lasereineen tarjoava Time-Out yökerho. Vanha elokuvateatteri oli korkea tila, jonka kattoon oli asennettu aito Mirage 3C vm. 1965. Kuvassa lentokoneen asennusryhmä.

                                                          

                                             FLAMINGO CLUBFLAMINGO CLUB